Hogyan hozzuk meg üzleti döntéseinket? A jó döntés egy receptje

2013. Május 29.

Ez egy teljesen szubjektív folyamat, van, aki a megérzéseire hagyatkozik, van aki ütközteti a szakértőket – de a vége akkor is a teljes magány, amikor a döntéshozónak döntenie kell – és ezt csak egymaga tudja megtenni.

Bizonyosan jól működik ebben a folyamatban az „aludjunk rá egyet” módszere. A tévhitekkel és rosszindulatú megjegyzésekkel ellentétben ez nem azt jelenti, hogy álmunkban hozzuk meg a dötnést. Viszont reggelre másként láthatjuk a dolgokat. Ez általában segít kiszűrni a szubjektív elfogultságokat, és rávilágít a gyenge pontokra.

Aztán persze 24 órán belül dönteni kell, bár az élet nem mindig engedi meg ezt sem.

« Vissza a tippekhez

Vállalkozói Szemléletű Könyvelő Irodák Magyarországon

Keresse a V licenccel rendelkező könyvelőket!

V Pont bemutató:

Anma Conto Kft. logo

Anma Conto Kft.

Budapest III. kerület

Szeretném figyelmébe ajánlani cégünk szolgáltatásait. Célunk, hogy magas színvonalú szolgáltatással segítsük ügyfeleinket az üzleti sikereik eléréséhez. Ügyfeleink részére teljes körű könyveléssel, bérszámfejtéssel, adótanácsadással állunk rendelkezésre. Ügyfélközpontú szemléletünknek köszönhetően, a folyamatos és időszerű tájékoztatással, figyelemfelhívással, megoldási javaslattal, folyamatos kapcsolattartással, adózási tanácsokkal járulunk hozzá, hogy az Ön üzlete virágzó és sikeres legyen.

Adó-Averzió 2002 KFT logo

Adó-Averzió 2002 KFT

Budapest XI. kerület

Az Adó-Averzió 2002. Ügyviteli és Szolgáltató Kft. 2002. évében alakult. Tagjai 1994. évében alakították meg az Adó-Averzió Betéti Társaságot.

A Kft. tulajdonosai 20-30 év szakmai gyakorlattal rendelkeznek vállalkozási, költségvetési és nonprofit területen.
Regisztrált mérlegképes könyvelők ezen szakterületeken. Adótanácsadói és építőipari árszakértői oklevéllel rendelkeznek.

ARKCONSULTING Kft. logo

ARKCONSULTING Kft.

Budapest VI. kerület

Hisszük, hogy a vállalkozás számvitelének és adózásának naprakészsége és minőségi ellátása igazi versenyelőnyt biztosít a gazdaságban. Ez a felismerés vezetett oda, hogy kialakítsuk könyvelési szolgáltatás kiegészítéseként sajátos információs rendszerünket, mely támogatja, segíti, illetve döntési helyzetbe hozza a vállalkozásokat.

Számítunk a sikerben!

"Aki lábujjhegyre áll, nem áll szilárdan, Aki túlságosan nagyokat lép könnyen kibicsaklik a lába." (Popper Péter

További vállalkozó szemléletű könyvelő irodák

Hirdetés: Egyénivállalkozó